Hej o hå

För första gången så fick jag inte igång gräsklipparen på första rycket. Fick dra tre gånger för att få igång den. 

Som vanligt levererar den på gräsmattan. Motorn har inte många hästar men den har samma kraft som min andra gräsklippare. Och det skiljer 2 hk(!) mellan dessa klippare, vilket är väldigt stor skillnad. 
Att klippa högre gräs är inga större problem, ett måste är bara att klippa det i två olika omgångar, med högt klippläge först och sedan sänka klippläget till önskad nivå vid andra omgången.

En del har klagat på handtaget, själv tycker jag att handtaget är väldigt bra, lite vibrationer och greppet för drivning sitter på behagligt avstånd. Det jag kan sakna är att det inte går att svänga handtaget åt sidan som man kan göra med Klippo. Detta är till väldigt stor hjälp när man ska komma nära/under häcken eller buskarna. 

Jag tycker att drivningen har en väldigt bra hastighet men det skulle vara trevligt om det fanns ställbar hastighet. Har aldrig sett den funktionen på en vanlig gräsklippare förut men jag tror att användare skulle gilla den funktionen

De största fördelarna med denna gräsklippare är: Den är svanenmärkt, Kohler motor, klipper nära kanter, tyst, väldigt lite vibrationer.

Love it