Kanske borde gödsla?

Min gräsmatta har fullständigt stannat av i växten. Skönt på ett sätt men lite typiskt när man ska utvärdera en gräsklippare. Men nu har jag klippt igen! Denna gången klippte jag en slänt som jag sparat ett tag, så gräset var riktigt långt där. Alla klippare jag testat innan (multiklipp eller ej) har lämnat stora högar efter sig under liknande förhållanden. Så förvåningen var total när min viking tuffade igenom och lämnade det klippta gäset mycket finklippt och väl utspritt så att inte en enda hög bildats. Många pluspoäng för det, om man som jag kan vara lite lat med gräsklippningen på somrarna annars. ;P

Motorhostan jag drabbades av verkar ha fixat sig själv. Har inte haft några problem med det de sista klippningarna. För övrigt har jag inte tankat min klippare än. Vet inte hur stor tank den har, men om man jämför med klippon jag hade tidigare så fick jag tanka den innan varje klippning för att den skulle orka runt.